fbpx Skip to main content
Privatmegleren Excellence

"God samarbeidspartner som vi anbefaler på det sterkeste! Ryddig, rimelig og profesjonelt!"

Fatana

"Jeg syns du har gjort en perfekt jobb så jeg kan ikke tenke av noe som burde gjøres annerledes. Med vennlig hilsen og lykke til videre!"

Emelie Knaving

"Jeg har benyttet meg av Enklere Utleie på min bolig når jeg skulle leie ut. De var veldig profesjonelle samt enkelt å få tak i gjennom hele prosessen. Jeg kan virkelig anbefale de videre!!!"

Shahin Rahimzadeh

"Investerte i en utleiebolig og gruet meg til å forholde meg til leietakere. Det slapp jeg, takket være "Enklere Utleie AS". Profesjonell, ryddig, hyggelig, konkurransedyktig og ikke minst personlig oppfølging gjorde hele prosessen smertefri. Tusen Takk :-)"

Kaja Madeleine Foss Austnes

"Anbefaler Enklere Utleie AS på det sterkeste - de er best i klassen. De har stått for utleie av min leilighet på Fornebu, og det har vært et problemfritt samarbeid over flere år. De har solide kontrakter, lave priser og er svært profesjonelle mot leietaker og utleier. Det eneste jeg trengte å gjøre var å signere kontrakten, resten har de stått for."

Lars

"Jeg syns du har gjort en perfekt jobb så jeg kan ikke tenke av noe som burde gjøres annerledes."

Mikail Samboja

"As new comer leaving in Norway it's really the best experience to have assistance and support from your company for the apartment. We really satisfied with service provided by your agent (Hans Johansson) dealing with the landlord from the 1st time we got the keys until we handed over the keys. The agent really communicative and supportive, he is like ready 24/7 for us and always give the positive respond. Thank you so much Hans! Thank you Enklere Utleie AS"

Zaher Al-Mele

"Jeg er superfornøyd med hvor enkelt dere gjør det for oss. Deres kunnskap strekker seg fra A til Å. Dere er tydelige og profesjonelle, gir raske respons og er effektive. Sitter med en konstant sterk følelse av at leiligheten er i gode hender 😊 Takk skal dere ha!"

Oscar A.

"Jeg har brukt Enklere Utleie til forvaltning av min bolig siden 2016 og kan anbefale de på de sterkeste."

Christine Hansen

"Vi har fått veldig god og personlig service gjennom hele utleieforholdet. Jeg har leid gjennom dere på to forskjellige boliger i Oslo og hele prosessen har gått sømløst. Jeg føler virkelig at jeg har blitt tatt godt hånd om."

Otto Vidhammer

"God oppfølgning av leiekontrakter. Positiv og godt samarbeid. Anbefales!"